Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Kunnen mensen mijn site op Google vinden op dit moment?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De makkelijkste manier om dit te testen is door naar Google te gaan en "site:[mijndomein.nl]" in te typen en te kijken of jouw website verschijnt. Bijvoorbeeld, om te controleren of Bakklog geïndexeerd is, zou ik "site:bakklog.nl in zoekmachines typen.

Als jouw website niet verschijnt na het uitvoeren van deze zoekopdracht, dan staat jouw site momenteel niet op Google. Om dit op te lossen, voeg je jouw website toe aan Search Console en dien je jouw sitemap in nadat je jouw site hebt geverifieerd.

Moeite om jouw sitemap te vinden? Probeer "[mijndomein.nl]/sitemap.xml" in jouw browser in te typen. In de meeste gevallen zal dit jouw sitemap ophalen, of je ten minste doorverwijzen naar jouw sitemappagina. Als dit niet werkt, dan hebben we veel werk te doen.