Google Ads (SEA)
Hoe zit het met adblockers?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je betaalt niets voor alle bedrijven en consumenten die adblockers hebben geïnstalleerd. Je betaalt alleen voor de bedrijven en consumenten die daadwerkelijk op de advertentie klikken.

Adblockers kunnen ervoor zorgen dat je advertenties niet worden weergegeven aan gebruikers die deze software hebben geïnstalleerd. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed, omdat je alleen betaalt voor degenen die daadwerkelijk interactie hebben met je advertenties.